Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe

Cum putem combate celulita sanatos si natural?

Cum putem combate celulita sanatos si natural?

Celulita este una dintre problemele cu care se confrunta cel mai frecvent persoanele de sex feminin si este unul dintre factorii majori de nemultumire exprimati de catre acestea, atunci cand vine vorba despre aspectul fizic. Desi poate exista si o predispozitie in acest sens, celulita este majoritar "dobandita", alimentatia si lipsa sportului putand contribui la aparitia si dezvoltarea celulitei. 

Desi pe piata apar din ce in ce mai des produse "minune", care promit rezultate imediate si pe termen lung, vom constata ca acest lucru face parte doar dintr-o strategie elaborata de marketing si ca o crema anticelulita poate ameliora efectele, insa nu le poate face sa dispara ca prin miracol.

Cand vorbim despre celulita, ar trebui sa stim faptul ca aceasta devine mai vizibila o data cu inaintarea in varsta, si ca da, este adevarat ca femeile sunt mai afectate de aceasta decat barbatii. Efectele celulitei sunt foarte vizibile, pielea avand aspectul binecunoscut de "coaja de portocala", uneori fiind destul de greu de mascat, insa care poate fi tinut sub control cu produse bio anti-celulita, cat mai naturale.

Este adevarat faptul ca o dieta sanatoasa naturala si mult sport pot contribui la reducerea celulitei. Aceasta se intampla deoarece celulita reprezinta de fapt depunerea de grasimi la nivelul anumitor zone ale corpului. O alimentatie echilibrata, fara excese, va avea proprietatea de a scadea nivelul grasimilor acumulate de catre organism, iar hidratarea normala va avea de asemenea efecte benefice in ceea ce priveste combaterea celulitei.

Pe de alta parte, activitatea fizica, sub orice forma ar fi aceasta, va avea ca efect reducerea celulitei, mai ales daca alegem sa lucram anumite grupe musculare sau anumite zone despre care se stie deja ca sunt predispuse aparitiei celulitei. Celulita este vizibila mai ales in zona coapselor si a feselor, insa aceasta mai poate fi observata si pe brate sau pe abdomen. Astfel, este important sa avem in vedere activitatea fizica bazata pe exercitii specifice acestor zone, pentru ca reducerea celulitei sa se produca normal si nu fortat.

Pe langa o dieta echilibrata si exercitii sportive regulate, pentru combaterea celulitei mai poti folosi kit-ul bio anticelulita Bema Cell-Program, un tratament intensiv ce dureaza 2 saptamani, si care are ca scop si efect reducerea celulitei de pe zonele cu probleme. Microcirculatia va fi imbunatatita, iar fluidele in exces situate la nivelul tesuturilor pielii vor fi eliminate in mod natural, avand ca rezultat reducerea cu pana la 2 centimetri a circumferintei coapselor. wow!

Este important sa stim faptul ca, desi in ultima perioada mass-media promoveaza din ce in ce mai des imaginea "femeii perfecte", fara celulita si fara kilograme in plus, noi trebuie sa invatam sa ne simtim bine cu noi insine si sa fim multumite de propria imagine. Fireste ca putem avea grija de felul in care aratam, pentru a fi multumite. De aceea trebuie sa investim timp si resurse in propria persoana, astfel incat aspectul nostru estetic sa nu fie neglijat.

Stim cu totii ca atunci cand ne simtim bine in pielea noastra, acest lucru se vede si in exterior. Un aspect fizic de care noi suntem multumiti ne va creste stima de sine si implicit starea de bine in fiecare zi. De aceea, poate ca nu este tarziu sa incerci si tu aceste solutii care te pot ajuta sa ai trupul visat si anume: sport, o alimentatie sanatoasa si kit-ul bio anticelulita Bema Cell-Program

1Comentarii

  • Avatar
   Daniela S.
   apr 17, 2018

   Cel mai usoara metoda este cu vizite ocazionale la un salon de infrumusetare. http://ellisium.ro/

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code