Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe

Livrarea produselor; Termene si costuri; Transport gratuit

 • Livram comenzile plasate pe Website in orice localitate din tara.
 • Nu avem o valoare minima de comanda.
 • Nu percepem costuri suplimentare pentru kilograme aditionale sau kilometri suplimentari.

Comenzile plasate pana in ora 15:00 se vor livra in urmatoarea zi lucratoare, pana la sfarsitul zilei.
Comenzile plasate dupa ora 15:00 se vor livra in maxim doua zile lucratoare.

Comenzile mai mari sau egale cu 200 de lei (inclusiv TVA) beneficiaza de transport GRATUIT.
Daca ati utilizat voucere sau ati beneficiat de diverse discounturi, suma ramasa de plata trebuie sa fie mai mare sau egala cu 200 de lei (inclusiv TVA) pentru a beneficia de transport gratuit.

Pentru comenzile mai mici de 200 de lei, sunt aplicabile urmatoarele tarife de transport pentru orice destinatie nationala(cu TVA inclus):

 • Prin Urgent Curier15 lei;
 • Prin Fan Courier20 lei;

Veti putea selecta singuri transportatorul, in cadrul procedurii de plasare a comenzii.

Modalitati de plata; Securitatea tranzactiilor cu cardul

In acest moment acceptam urmatoarele mijloace de plata penru comenzile plasate pe Website:

 1. Plata ramburs, la primirea coletului
 2. Plata prin card bancar Visa / Visa Electron / Mastercard / Maestro, prin intermediul paginii securizate a operatorului autorizat pentru tranzactii online cu cardul Plationline.ro catre care veti fi transferat automat daca optati pentru aceasta varianta.

Indiferent de tipul de plata ales, nu percepem costuri suplimentare de incasare.

Nu stocam date despre tranzactiile bancare, precum numarul cardului bancar, data de expirare sau codul de securitate. Atunci cand efectuati o comanda pe Website-ul nostru si optati pentru plata cu cardul, in momentul platii sunteti transferati pe o pagina securizata a operarului de plati online autorizat in acest sens, iar orice comunicare de date confidentiale din acest moment este realizata strict intre Dvs si operatorul de plati. Operatorul nostru de plati securizate este Plationline.ro, cu care avem incheiat un contract in acest sens. Procedura functioneaza pe sistemul autorizare / incasare. Bioherb.ro este Verified Trader al PlatiOnline.ro. Simbolul si linkul PlatiOnline Trusted Seal reprezinta confirmarea increderii pe care o aveti fata de sistemul de plata integrat pe platforma Bioherb.ro
Tranzactia va aparea pe extrasul dumneavoastra de cont sub numele bioherb.ro

80px-Mastercard_SecureCode_Logo.png   80px-VerifiedByVISA_Logo.png   

Dreptul de a va retrage din contract; Returul produselor

Conform legii, Dvs, in calitate de consumator aveti dreptul sa va retrageti din contract, prin renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In cazul in care doriti sa renuntati la cumparare, va rugam sa notati urmatoarele aspecte:

 • Costul de expediere a returului catre noi va fi suportat integral de catre Dvs.
 • Va trebui sa ne transmiteti o notificare scrisa, prin email sau posta, cu privire la decizia Dvs neechivoca de retragere din contract, incel mult 14 zile calendaristice, care curg:
  1. de la data livrarii produselor, adica data la care Dvs. sau o persoana indicata de Dvs. intra in posesia produselor (alta decat transportatorul);
  2. in cazul in mai multor livrari partiale pentru aceeasi comanda, la data livrarii ultimului produs care finalizeaza comanda catre Dvs sau o persoana indicata de Dvs;

Sunt exceptate de la dreptul de retragere urmatoarele categorii de produse:

 • furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Nu sunt acceptate la retur produsele care prezinta urme evidente de utilizare, sunt consumate, lovite, sparte, zgariate, fara parti din ambalajul primar sau cu ambalajul deteriorat.

Pentru comunicarea deciziei Dvs de retragere puteti folosi formularul acesta (descarcati formularul) sau orice alta formulare din care sa reiasa in mod neechivoc declaratia Dvs de retragere din contract. Dupa ce primim decizia Dvs scrisa, va vom contacta pentru a va comunica adresa depozitului unde trebuie sa returnati produsele si va vom ajuta sa gasiti cea mai convenabila modalitate de transport.

Va vom returna contravaloarea produselor pentru care v-ati exprimat dreptul de retragere din contract in termen de 14 zile de la primirea deciziei Dvs scrise. Pentru comenzile platite cu cardul prin Plationline, timpii de returnare a sumelor pe card dureaza intre 1-30 de zile de la initierea returuluiNe rezervam dreptul de a amana returnarea sumelor respective pana la data la care primim efectiv produsele inapoi sau pana cand ne faceti dovada expeditiei acestora catre noi.