Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe

Suntem in cautare de parteneri de afaceri!

Suntem importatori directi pentru toate produsele marca Bema Cosmetici prezentate pe site-ul nostru, bioherb.ro.

  

Bema Cosmetici este o fabrica renumita de cosmetice Bio din Italia, cu un laborator propriu de cercetare si dezvoltare, fondata in anul 1968. Cu o experienta de aproape 50 de ani in formularea si fabricarea cosmeticelor, Bema se pozitioneaza ca o societate de referinta in lumea cosmeticelor bio, recunoscuta pentru calitatea confirmata in timp a produselor si avand in prezent exporturi in zeci de tari de pe mai multe continente.

Gamele de produse se adreseaza tuturor consumatorilor: femei, barbati, copii, mamici, persoane cu probleme ale tenului sau parului. Avem chiar si cosmetice bio pentru animalele de companie!

Intre sutele de produse certificate Bio de la Bema Cosmetici veti gasi cu siguranta cel putin cateva care sa va completeze oferta comerciala.

Cautam parteneri din toata tara pentru revanzarea produselor si oferim conditii corecte de colaborare. Daca detineti un magazin online sau fizic ce comercializeaza produse cosmetice bio sau naturale, produse pentru copii sau produse pentru cosmetica veterinara si sunteti interesat sa va imbogatiti oferta cu produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati, trimitand un email la adresa office@bioherb.ro in care sa ne lasati datele dumneavoastra de contact si sa ne solicitati mai multe detalii.
Fiti convinsi ca impreuna vom reusi!